BHG Media 2024

Kanssamme rakennat toimivia kampanjoita ja tiedät millaisessa ympäristössä viestisi esiintyy

Netrauta.fi ja Taloon.com -verkkokauppojen kampanja-aikataulu on suunniteltu maksimoimaan myyntiä kalenterivuoden aikana ja huomioimaan sesongit sekä myyntihuiput. Kampanjan kärkituotteet pääsevät esille useissa markkinointitoimenpiteissä. Voit myös ostaa näkyvyyttä kampanjasivuille. Paitsi välitöntä myyntiä,  kampanja tukee tuotteen markkinointia ja tunnetuksi tekemistä merkittävällä tavalla.

Kampanjaviikot

Vuoden 2024 aikana toteutamme useita erilaisia teemallisia kampanjaviikkoja, joiden ympärille teemme laajalti markkinointia. Kuten esimerkiksi saunaviikko, kylpyhuoneviikko, robottiviikko sekä valaistuksen megakampanja. Vuoden kovimmasta myyntiviikosta Black Week:istä puhumattakaan. Usemman kampanjaviikon yhteydessä toteutetaan myös erilaisia myymälätapahtumia vuoden aikana etenkin Tammiston Showroomissa ja palvelumyymälässä.

Katso vuoden 2024 tapahtumat ja niiden ajankohdat >>

Tule mukaan boostaamaan myyntiäsi Sinulle sopivaan kampanjaan oman kategoriasi tuotteilla. Ota yhteys omaan tuotepäällikköösi ja sovi koko vuoden kampanjat kerralla!

Jatkuvasti muuttuvassa maailmassa, haluamme palvella Sinua parhaalla mahdollisella osaamisella ja varmistaa kasvun myös tulevaisuudessa. Tahtotilamme on rakentaa pitkäjänteistä yhteistyötä, antaa lisää rohkeutta ja mahdollistaa uudenlainen luovuus.

Johanna Penttinen, Category Manager

 

Elämme asiakkaan aikaa, jossa verkkokaupan asiakaskokemus on keskeistä. Rakennetaan kitkatonta vuorovaikutusta ja tehdään kestävää verkkokaupan kasvua yhdessä!

Joonas Kauti, Commercial Director